馬失前蹄

先幾日先至提過小鳯姐開始其復出既演唱會,不料,前晚小鳯姐卻居然失聲,攪到演唱會中途要收聲!雖然,觀眾可以日後補飛,唔馳嗌回水,但係大家都會好唔happy,事關小鳯姐話晒都係大歌星,宜家攪到咁失威,就係衰收尾!講嚟今次我原本都諗過去聽吓佢唱歌,但係唔知點解心血來潮,覺得唔去好過!因為我認為小鳯姐年紀都唔輕,若然要一連十幾廿晚擔咁大個場,真係好唔容易捱!可能就係因為咁,我就無買飛囉!不過,若果你有飛多,若者因為今次小鳯姐失聲而令你唔想聽佢唱歌既話,咁你不妨通知我,等我諗諗幫你捱吓義氣喇!
呢個故事係教訓我哋,唔好勉強自己同埋其他人

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s