幾多人會去大遊行!?

到底今日下午三時在維園出發的爭取普選時間表的大遊行有幾多人參加;這是大家所關注的!一般以為,因有曾特首在電視發表講話叫人支持政改報告書的內容,還有中國官員喬曉陽在深圳對各路民主英雄的訓示,大家可能更覺他們無聊;同埋何鴻燊的謬論話越多人遊行就越令普選d日期推遲;咁我相信這些權貴一定會激起更多人上街,因為覺得他們一係當人無腦,一係就靠嚇;我諗今次上街一定唔止五萬人,至少都十零(讀鯪)廿萬;咁就嚇到個班權貴個個尿都biu晒出來!到時佢地就唔好好似葉劉咁死撐就得喇!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s