田北辰事件(三)

田北辰事件峰迴路轉,田氏果頭同黎氏握手言歸於好,果頭就遞辭職信,就係醒目既反骨仔。你諗吓佢睇到d細既一係就被炒,一係就收警告信,咁話唔埋分分鐘輪到佢!咁仲有一個可能係佢自己提出呢個落台既方案,一方面自己負責任,唔使個個都被炒;另一方面又可以光榮引退!講真佢真係叻,不過叻過籠;要反田氏都要諗清楚個後果,以為搵晒d人來簽名反佢就掟,誰不知上面泰山壓頂,你班友仔想唔死都幾難!話返轉頭,田氏都幾傷架,因佢世估唔到呢條友會反佢,佢一直對佢都唔錯;所以話人唔好靜係睇外表,好眉好貎生沙虱;我就話抵佢死,老總都要反,咁就真係撞大板!奉勸大家一句:阿頭唔好反,反親就有得你玩(玩完個玩)!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s