我的「巴士阿叔」版

官宣同區聯會想將我單嘢側側膊,我就唔肯放過佢哋,我要佢哋道歉!因為你有壓力,我都有壓力;唔好以為解決咗,其實係未解決,未解決,末解決!佢哋最好攞隻手出來同我握吓,仲要唔好再警告我;唔攞隻手出來握吓即係未解決。我將封解僱信放出街,係我想教訓吓佢哋,唔可以隻手遮天,仲要佢哋明白唔好以為自己好有權勢!其實,要教佢哋乜嘢叫做有禮貎和唔好咁嚣張。你以為唔出聲就係解決咗咩,其實,係未解決,未解決,仲未解決!!我唔會問候佢哋母親,因為我諗佢哋既亞媽都會因為佢哋做咗呢件事而傷心!如果我咁做就叫佢哋d母親受屈,我唔會咁唔人道!希望佢哋唔好再做縮頭烏龜就好喇!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s