陳馮富珍選世衛老總真攪笑!

香港最近有兩件怪事發生,一件是葉劉重出江湖,好似仲威過舊時;另一件就係陳馮出來選世衛既老總。其實,大家仲記唔記得,陳馮在SARS爆發期間,一個屈尾拾就走咗去世衛做,其他的手尾就由其他d人哽晒。真係走得快,好世界!可憐既就係高永文等人都要孭晒飛!宜家佢話要選做世衛亞頭,咁你係咪話攪笑;點知特區同中央仲為佢做勢,唔知攪乜!如果陳馮真係坐正,咁大家驚唔驚佢又做無尾飛砣;咁樣咪仲累街坊!所以,第日最好無乜病疫發生;如果一有,佢走佬都唔出奇!咁到時,香港又多一個笑話囉!宜家係電視上見到佢仲正經八百,仲話離港做工都要得老公同仔女既支持咁話;咁其實宜家都好多人係到處去搵食架喇,都無乜特別啫!加上你做世衛既高級行政人員,咁死咗都扺啦!無論如何,祝佢好運啦!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s