何俊仁被打傷啟示

近日,民主黨副主席何俊仁在街上遇襲,弄致鼻破血流;係人都諗佢一係衰多口,一係為人強出頭!要知道宜家恐怖主義橫行世界,打你唔死你咪偷笑囉;玩吓手命都無呀!所以,做得公正議員就要玩得起,如果唔係就做早d收皮好過!記得鄭大班俾人斬到半死,結果連係邊個做都搵唔到,你估你曾特首話到天涯海角搵就搵到今次d兇徒咩!?我就話最緊要就係要識番d黑社會,佢哋一定以和為貴,咁佢哋一定幫你摷班友出嚟,仲厲害過d差佬喇!講到夠薑,就一定要讚吓台灣既李敖,佢得罪咁多權貴都唔驚好似江南咁俾人据低,皆因佢坐監既時候識得好多黑社會人物,咁d人都好尊敬佢既為人,咁又有邊個敢郁佢唧!所以話齋:唔怕爛佬,最怕無腦;差佬好佬,當佢無到!                 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s