龔如心的遺囑糾紛

華懋集團老細龔如心魄斷香江;大把知名人士和政府高官都要係呢二日到殯儀館行個禮,以扮哀傷!但係佢老公王德輝既家人就笑都嚟唔切,事關之前佢啱啱先嬴咗場遺囑官司,點知咁快就香咗,真係有錢都無得使!其實,以前王德輝既雙胞始遺囑已經引人入勝,點知宜家話龔如心既遺囑又鬧雙胞胎,就係搞笑!到底最後邊份遺囑至係真,係遺產俾佢家人果份抑或係俾風水佬果份,真係要拭目以待;不過,唔通又要上演多一場對薄公堂既戲咩!?之所以話,錢唔怕要過多,俾人爭就喎河!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s