遺產風波

龔如心D遺產原本以為可以袋袋平安咁袋落其家人和華懋集團慈善基金的口袋,點知宜家出現咗個冚家富貴既風水佬,真係唔怕風水佬呃你十年八年,最怕就係風水佬呃你份三百四百億既遺產!最新消息還知道龔如心在死前四天還入股四億幾落果個風水佬既英國上市公司,並成為最大股東添!所以一係佢病到SHOT咗,一係佢俾人呃到上心口都唔知;又可能俾人迷惑咗(有無中降頭就唔知)!無論如何,呢舖龔如心D遺產真係危危乎,隨時都落係果條風水友個袋裏;不過,所謂世時無絕對,最緊要有情趣!咁宜家呢單遺產案真係有得玩,咁香港人又多咗D茶餘飯後既話題,咁都算係幾有情趣呀!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s