Yumiko裙拉褲甩搞乜?

繼去年歡樂滿東華節目中甩褲露底後,Yumiko(鄭希怡)在加拿大表演時又露點!這次引來更大的反應,根報有幾十萬人上Youtube網睇佢段片;現在好像刪除了!對於當事人,她一而再的意外令人疑惑,到底是她真的不小心是者搏出位呢?美國的歌星Janet Jackson就試過故意露點而被人拆穿!我不想冤枉好人,但望她以後要十二萬小心,否則無人再會同情佢!其實,女性暴露身體不一定是壞事,如在外國就有不少的女性都無著bra游泳和曬日光浴;甚至我在埃及紅海和俄羅斯海灘都見過。祗要不帶色情眼光,咁呢d叫做美,唔係叫做鹹,知無!?例如香港小姐一樣係show身材,咁使唔使叫明光社之流去反港姐選舉呢!?個人認為,最根本問題,係中國人的保守道德觀或基督徒基要道德主義作祟,搞到露乜都唔得!香港保守成咁,點樣配稱為國際城市!怪祗怪香港d美學教育失敗,港府應搵人去法國或意大利學藝,然後返嚟搞翻好淫審處等的工作,咁就一天都光晒咯!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s