港台台長玩女!?

港台台長朱培慶,在港島鬧市與艷女郎把手同行,偶被記者捉到,當堂騰雞遮掩。事後他向大眾為當晚表現失措道歉!其實,朱台長貴為一台之長,偶然出嚟逢場作興,要女陪酒出街,沒乜咁大件事!但係問題係香港地d人咁保守,艷女出鏡,想唔死都幾難;難怪朱台長神經過敏成咁!試諗諗,全港咁多道德友,佢同條女咁樣係街處拖手仔,想唔俾d市民投訴都幾難!當然,俾老婆知道要扭耳仔都好慘啫!真係希望傳媒大佬高抬貴手;同埋政府d高層,唔好因為朱台長呢件事而要港台執笠就好喇!其實好多人話宜家世風日下,其實,世風日下咗已經廿個世紀喇,試想想由第一世紀主耶穌時代,佢同妓女埋堆和同雜種女(撒瑪利亞婦人)傾偈,隨時仲大鑊過朱台長喇!不過,無論如何,祝朱台長逢凶化吉;大難不死(唔好俾老婆打死),必有後福(港台成為自主性更高的電台)!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s