網上淫照風波(五)

網上淫照風波搞到D網民人人自危,於是遊行抗議,並叫警務署長下台,叫警方拉陳冠希等,實在很戲劇化。另一方面,淫照受害人主角之一的鍾欣桐又出來表明自己拍裸照當時是天真無知,盼望大家原諒之意!其實,密實姑娘假正經自古已有,亞嬌又不是聖女,年少無知有乜出奇!怪祗怪在他早前被人愉拍背脊時就喊晒口,現在被人發現更早前便拍裸照便顯得她並非淑女。但試問人誰無過呢?大家都係應該放佢哋一馬喇!至於陳冠希,他拍裸照若當時人心甘情願,也並不是犯法,警方又以何罪名charge佢呢?唔通又好似上次咁有理無理地叫人先坐監後審咩?!不過,話晒陳冠希都係有頭有面,警方至多係請佢番差館飲吓茶既唧!盼望此事由小化大後,繼由大化小;大家和氣收場啦!

鍾欣桐3

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s