從o靚模看今日靚妹

所謂怪事年年有,今年特別多;想不到連香港書展出現o靚模也會翻起如此風波。記得去年書展因擺賣藝術裸露的封面書而被禁擾嚷一番後,今年則把眼光放在騷胸的未成年少女身上。其實,香港靚妹一向貪威識食,祗要有錢搵有光曝,又點會執輸呢?何況現時祗是出吓寫真,拍吓艷照,行行企企,又有人睇又有錢賺,點解唔DO呀!?其實,講真係香港D人大驚小怪,就是連台灣D女仔著褲都超短過香港,宜家香港稍微開放少少,就成村人係度反對,原因係佢哋見識少和扮道德唧!如果想港女冒出頭來,咁有D好似周秀娜咁大個胸既女仔出來,應該係香港的前進。就連日本果D少女都成日拍寫真,唔同我哋就歧視佢哋咩!香港地,好多男仔都想睇o靚模,因為好過上鹹網啩。我反而係擔心果D援交少女就真,因為佢哋可能連命都無,個頭都俾人當係波就慘囉!所以話,最緊要係有錢攞,唔理係做model定o靚模。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s